ATSAUKSME : DOVE dušas putas

Pirms kāda laiciņa pamanīju dažos veikalos jaunu Dove produktu, sākumā domaju, ka tās ir šķidrās ziepītes, bet izrādījās, ka tās ir dušas putas. Uzreiz nepirku, iepazinos ar pašmāju un ārzemju blogeru atsauksmēm, tā nu sanāca, ka, kamēr taisījos nopirkt, Dove pārstāvji man šīs putas uzdāvināja. 


Ražotājs: Dove dušas putas ir zīmola radīta inovācija ērtā iepakojumā ar pumpīti, kas regulē produkta dozēšanu un pārvērš šķidrumu mīkstās putās. Dušas putas piešķir ādai samtainu efektu, kas sajūtams pēc katras ādas kopšanas līdzekļa lietošanas reizes. Produktu sastāvā ir barojoša formula, kas stiprina ādu un atjauno barības vielas, uzturot ādas mitruma balansu. Gaisīgā bezsvara formula apvieno Dove maigākos attīrošos līdzekļus ar NutriumMoisture™ tehnoloģiju, veicinot lipīdu un proteīnu veidošanos, tādējādi pasargājot ādu no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, kā arī piešķirot tai vieglu un samtainu sajūtu, vienlaikus to mitrinot un uzturot veselīgu.

Dove Deeply Nourishing dušas putas, kuru sastāvā ir unikāls attīrošs elements un NutriumMoisture™ formula, kas sniedz dabisku ādas kopšanu, piesātinot, barojot, mitrinot un padarot ādu maigāku / Klasiskā Dove aromāta putas, šķiet, ka ar šo aromātu ir pazīstami visi. Manuprāt, tieši klasiskā versija visvairāk mitrina un pabaro ādu.

Dove Revitalising Pear dušas putas ar bumbieru un alvejas aromātu sniedz ādai atsvaidzinošu sajūtu / Aromāts salīdzinoši ir jaunums, iepazinos ar to pirms kāda laiciņa un rakstīju ŠEIT Patīkama, vasarīga, tiešām uzmundrinoša un atsvaidzinoša sajūta.

Dove Pampering Pistachio dušas putas ar pistāciju un magnoliju nomierinošo smaržu apņem ādu un sniedz tai nepieciešamās rūpes / Ar šo aromātu līdz šim nebiju pazīstama, žēl, jo man ļoti, ļoti patīk un šis varētu būt mans favorītaromāts no visiem. Ļoti maiga, sievišķīga smarža. Šo labrāt izmantošu nesteidzīgos rītos, vai vakara relaksācijai.

Ideja super. Pudelītē ir šķidrums, kuru pumpītis pārvērš maigās un gaisīgās putās. Produkts ir tikpat mitrinošs, kā ierastās Dove dušas želejas. Var lietot tāpat, vai ar sūklīti, kas produktu vēl vairāk uzputos. Manuprāt, var izmantot arī šķidro ziepju vietā, nekas traks jau nenotiks :D Ērts un kvalitatīvs iepakojums, var arī paņemt kaut kur līdz, jo pumpītis fiksējas un produkts nevar izlīt. Ja ir apnikušas ierastās dušas želejas un gribas kaut ko pamainīt, noteikti iesaku paskatīties šo putu virzienā! :)


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko DOVE Latvia jaunumiem FACEBOOK


Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

2 komentāri

  1. Nebiju vēl paspējusi pamanīt šīs Drogās. Ar dušas putām neesmu labi pazīstama, vienīgās, ko kādreiz biju lietojusi, bija no Rituals.

    Anita,
    http://anitasdiaries.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šīs, salīdzinājumā ar Rituals, ir tādas maigas un vieglas putiņas, konsistence ir pavisam cita, bet tāpat foršs produkts :)

      Dzēst