IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #41 : MULTILUKSS SEJAS MASKAS

Multilukss veikali var lepoties ar savu plašo sejas masku klāstu, tur ikviens var atrast savām vēlmēm un vajadzībām atbilstošas maskas, cenas pārsvarā ir ļoti izdevīgas, ir arī kādi ekskluzīvāki varianti, bet to sastāvs un efekts attaisno augstāku cenu. Esmu izmēģinājusi 10 dažādas maskas, nevienu nebiju lietojusi līdz šim, taču vairākas vēlēšos iegādāties atkārtoti. 

  1. dizao natural hidrogela zelta patči acīm / Šie bija vieni no retajiem patčiem, no kuriem tiešām redzēju kaut kādu jēgu, noteikti atkārtošu pirkumu lietošanai pirms svarīga pasākuma.
  2. Etude organix 3D drāniņmaska Tequila Sunrise / Man patīk 3D maskas, jo to forma labāk pieguļ sejai. Maska pildīja mitrinošo un atvēsinošo funkciju, no aromāta gaidīju kaut ko vairāk, atkārtots pirkums, visticamāk, nebūs, bet varbūt izmēģināšu kādu citu masku no šīs sērijas.
  3. Etude Organix auduma maska sejai Tonizējoša* / Šī man ļoti patika, atdzīvināja sejas ādu un uzmundrinoši smaržoja pēc svaiga mango.
  4. Skinlite atjaunojoša vairāku soļu maska ar gliemežu sekrēta ekstraktu / Ja jums patīk maskas, kuru sastāvā ir gliemežu ekstrakts un meklējat kādu, no kuras būs efekts un tā nebūs lipīga, iesaku šo!
  5. Etude Organix Miss Rose patči / 3,85 par vienreizlietojamu komplektu man likās nedaudz par daudz, bet piedevu amizantā iepakojuma, ērtā materiāla un tiešām jūtama efekta dēļ.
  6. BelkosmeX sejas maska ar sarkanā vīna ekstraktu* / par šo jau izteicos sava bloga instagram profilā ŠEIT , neskatoties uz dīvaino formu, pati maska man  ļoti patika!
  7. Černij Zemčug mitrinoša maska* / Ja sejas āda jau kliedz pēc padzeršanās un papildus mitrināšanas - iesaku šo!
  8. Skinlite Zelta maska-plēvīte* / Šo masku jau laiciņu atpakaļ atrādīju instagram storijos, man nekad īsti nav patikušas plēvīšu maskas to ķēpīgās uzklāšanas dēļ, bet šī vismaz glīti izskatījās, noņemšana nebija sāpīga un to var izmantot vienā reizē, nevis pērkot lielajā iepakojumā, par kuru aizmirstās un kurš nav ērts.
  9. Institute Estelare 3 soļu programma ādas atjaunošanai / Maskai arī bija salīdzinoši ar citu veikala sortimentu augsta cena, tomēr iepakojumā bija attīrošs disks, pati maska un serums, kas ļāva mājās uzrīkot nelielu SPA seansu, procesu izbaudīt un vēlēties atkārtot. Teikšu godīgi, sejas āda jutās un izskatījās tieši tāpat kā pēc kosmetaloga procedūras, par kuru biju samaksājusi krietni lielāku summu. Noteikti iesaku izmēģināt. 
  10. Miss Rose Relax sildošā maska acīm* / Pašu iepakojumu nejauši izmetu, tas ir rozā krāsā ar cūciņu virsū. Ne vienmēr acu maskām jābūt atvēsinošām, šī ērti uzliekas uz acīm, pati uzsilst. Iesaku izmēģināt, ja vēl tāda tipa maska nav mēģināta, tiešām interesanta. Atpūtina nogurušas acis. Domāju, ka tāda būtu noderīga ceļojumos, pēc lidojumiem, vai ilgstošiem braucieniem pie stūres.
Vai esi pazīstama/s ar Multiluksā pieejamām maskām? Kura ir tavs favorīts? 

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru