IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #42, #43, #44 : SEJAS ĀDAS KOPŠANA#2

Pirmā daļa šeit : http://annmaryjane.blogspot.com/2018/12/iztuksotais-desmitnieks-38-sejas-adas.html

Kosmētikas krājumos bija vēl palikuši šādi tādi iepakojumi, kuri nebija iztērēti līdz galam, bet mest ārā arī negribējās, jo tomēr nauda maksāta. Šobrīd man ir izveidojusies daudz maz noteikta un nemainīga sejas ādas kopšanas rutīna, kurā produktu skaits ir minimāls. Bet par to citreiz. Šoreiz manam sejas kopšanas līdzekļu apskatam pievienojušies arī mani vecāki, kuri arī šo to izmēģināja un var ieteikt citiem.

  1. AVON planet spa sejas skrubis / Atsvaidzinoši smaržoja (man patīk gandrīz visi planet spa sērijas aromāti), sejai gan neiepatikās lietot, taču izlietoju ķermenim.
  2. BOTAVIKOS micelārs toniks* / Atsauksme ŠEIT , beigās tomēr nospriedu, ka kosmētikas noņemšanai šis īsti neder, bet kā toniks taukainai ādai ir labs.
  3. MIXA HYALUROGEL RICH sejas krēms / nopirku "uz dullo", kad mana sejas āda jutās sausa un arī neizskatījās labi. Foršs tūlītējs mitrinošs efekts, ilgtermiņā lietojot pazuda sausie pleķīši. Paredzēts kā dienas krēms, bet es gan lietoju uz nakti, pa dienu man likās nedaudz par smagu.
  4. L'Oreal Revitalift Laser Renew mini versija* (TESTĒ MAMMA)/ Šo testerīti lietoja mamma, kura ikdienā sejas krēmus tik pat kā nelieto nemaz, tāpēc galvenais, lai sejas krēms dod mitrinošu sajūtu, šis esot devis.
  5. The Body Shop Drop of Youth nakts maska / Man tiešām patika tas efekts, ko maska sniedza, bet pagāja laiciņš, kamēr es to "piešāvos" lietot. Maskai ir interesanta struktūra,tomēr jāuzmanās neuzklāt par daudz. Sākumā jāpierod pie lipīguma, kas pēc laika pāriet, atstājot foršu pēcsajūtu, āda ir mitrināta, pabarota un veselīga. Šo masku atkārtoti vairs nepirkšu, bet interesē citi produkti no šīs sērijas.
  6. YVES ROCHER pieniņš kosmētikas noņemšanai* / Tiešām būs piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu, mani neaizrāva, jo nekad nav patikuši pieniņi kosmētikas noņemšanai, bet šis vismaz bija efektīvs.
  7. ISANA Clean+Care salvetes dekoratīvās kosmētikas noņemšanai / Nepatika, atkārtots pirkums nebūs.
  8. AVON Naturals mitrinoša sejas maska ar alveju un kokvilnu / Vienīgais produkts, kuru metu ārā gandrīz pilnu, jo tas bija pilnīgi bezjēdzīgs un man nepatika tā smarža. Vienīgais mierinājums, ka maksāja mazliet vairāk par 1eur, tāpēc budžetā robu neradīja.
  9. BelKosmex Attīroša sejas maska / Pilnīgi pretējs stāsts - maksā mazliet vairāk par 1eur, superīgi attīra un nomierina ādu, ilgstoši lietojot redzamas izmaiņas. Superīga maska! Jau nopirku vietā.
  10. BIODERMA Sebium micelārais ūdens problemātiskai sejas ādai ar noslieci uz akni / Vēl viens produkts, kuru turpināšu iekļaut savā sejas ādas kopšanas rutīnā! Iepazinu projekta Aknes Klase laikā, turpināšu lietot un iesaku pamēģināt visiem ar taukainu sejas ādu, kas tendēta uz pūtīšu rašanos. 
  1. GARNIER pure charcoal melnā maska / Kvalitatīva drāniņmaska, nekas wow, bet savu funkciju pilda
  2. Purederm aloe / Diemžēl neatceros neko par šo masku, jo mēģināju sen un iespaidus nepierakstīju :(
  3. Holika Holika Strawberry sheet mask / Patika, ka maska bija ļoti plāna, bet izturīga materiāla, nepatika smarža
  4. Christian Breton Charcoal mask* (TESTĒ MAMMA) / Šo biju pati mēģinājusi iepriekš, iedevu mammai, viņai arī patika
  5. Christian Breton Lifting&Firming mask / Pasakaini smaržoja, lieliski mitrināja un "atdzivināja" ādu, diemžēl manam maciņam pārāk dārgs variants, taču uz atlaidēm vēl var padomāt.
  6. ISANA Young Flower-Power
  7. Vilenta animal mask Pretty Kitty / abas maskas neko vairāk par vieglu mitrināšanu nedeva, taču bija jautri lietojamas to dizaina dēļ
  8. Blistex Daily lip conditioner*
  9. Blistex MEDPLUS* / abiem balzamiem ir viegls atvēsinošs efekts un labas kopjošās īpašības. Kādam var nepatikt iepakojums, bet tā kā abus lietoju es pati, pārsvarā mājās un pirms naktsmiera - neredzu problēmu
  10. Blistex lip relief cream* / Šim obligāti jābūt katrā mājā, sadziedē vēja aprautas lūpas nakts laikā, nomierina aukstumpumpas, vai vispār tās novērš, ja laicīgi "noķer" un uzsmērē.
  1. NIVEA MEN Sensitive Balzams pēc skūšanās
  2. NIVEA MEN Sensitive skūšanās želeja
  3. NIVEA MEN Sensitive COOL skūšanās želeja (TESTĒ TĒTIS) / Tā kā manam tētim ir jutīga āda, viņš ir ļoti izvēlīgs kopšanas līdzekļos, NIVEA zīmolu viņš ir iecienījis jau sen un labprāt atgriežas pie pārbaudītiem produktiem. Balzamu pēc skūšanās šad tad nočiepu arī es, jo vienu brīdi bija populāri to izmantot kā grima bāzi. 
  4. VITEKS BLUE THERM micelārais termālais ūdens / Iepriekš biju jau pieminējusi, liela pudele, labi noņem dekoratīvo kosmētiku, obligāti gan jānoskalo, jo sastāvā ir dažas aizdomīgas vielas, tieši šī iemesla dēļ vairs nepirkšu. Žēl, jo pats ūdens man tiešām patika. 
  5. VITEKS Aqua Active sprejs sejai / Metu ārā puspilnu, jo nesapratu. It kā paredzēts sejas atsvaidzināšanai un mitrināšanai, ko tas uz mirkli sniedz, taču pēc tam āda pārklājas ar tādu kā kārtiņu un nez kāpēc sastāvā ir alkohols. 
  6. ISANA sprejs sejai ar arbuzu un liči / pagājušajā vasarā patika, jo atvēsināja un smuki smaržoja, pa ziemu mēģināju izmantot ilgstoši sēžot pie datora, diemžēl arī likās, ka atstāj kārtiņu uz ādas un ādai nepatīk. Turpmāk izvairīšos no līdzīgiem produktiem, labāk lietot tīru termālo ūdeni vai dabīgu ziedūdeni. 
  7. HIMALAYA Nīma maska-plēvīte* / man vienkārši nepatīk maskas plēvītes un tas ir viss, šī gan smaržoja atsvaidzinoši un nebija tik sāpīgi noņemt kā citas, bet tāpat nevarēju izlietot līdz galam. 
  8. Lierac Hydragenist mitrinošs krēms-gels* / Es nesaprotu kāpēc luksus kosmētikai jābūt tik nenormāli pieblieztai ar smaržvielām, no šī man arī uzmetās pumpas, fuj
  9. The Body Shop HEMP lūpu balzams / Biezs balzams, savdabīga garša/smarža, labas kopjošās īpašības
  10. oriflame tender care balzams / Klasika. Tagad lietoju dzērveņu versiju.
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru