RAŽOTS LATVIJĀ : pien-DAIRY SPA

Man bija lieliska iespēja iepazīties ar pašmāju ražojumu - zīmolu "pien-DAIRY SPA". Sākumā domāju, ka tā kā produktu sastāvā ir piena sūkalas, man nepatiks aromāts, tomēr maldījos, sākumā vajadzēja pierast, bet tagad man tas šķiet pat patīkams.


Pien-DAIRY SPA ir pirmā ķermeņa un sejas kopšanas līnija pasaulē, kas pagatavota no tīrām, Latvijas zemnnieku saimniecībās ražotām piena suliņām jeb sūkalām.

Uzmanību! Jābūt uzmanīgiem cilvēkiem ar paaugstinātu jutīgumu pret kādu no sastāvdaļām!
Nesatur SLS un SLES, parabēnus, smaržvielas, alergēnus, PEG


ŠAMPŪNS
Attīra matus no nedzīvajām šūnām, kā arī uzlabo galvas ādas sajūtu un komfortu. Sūkalu sastāvā esošās olbaltumvielas palīdz pret matu galu šķelšanos, padarot tos kuplus un spēcīgus. A, C, E, H, P, B vitamīni baro matu saknes, atgriežot tiem spēku , elastīgumu un veselīgu spīdumu.

KONDICIONIERIS
Vielas konsistences kondicionieris uzlabo matu struktūru, mīkstina matus un padara tos viegli ķemmējamus. Kondicionieris bagātināts ar Aloe Vera ekstraktu un jojobas eļļu.

Ļoti patika šo abu produktu iedarbība uz maniem matiem. Mati kļuva ļoti mīksti, vijīgi, pirmajā reizē pat nedaudz pūkaini, tomēr tie labi padevās veidošanai, tāpēc mani tas netraucēja. Nekairina galvas ādu, labi attīra. Smarža matos ilgi neturās. Parasti šampūni ar dabīgu sastāvu man nešķiet pārāk iedarbīgi, bet šoreiz izņēmums, tiešām iesaku izmēģināt!


VANNAS PELDE
Šī maigā, putojošā vannas pelde padara ķermeņa ādu dabīgi maigu un valdzinošu. Var tikt izmantota kāju vanniņām, veicot pedikīru.

Lielisks produkts! Vannas ūdens kļūst mīksts un patīkams, īpaši novērtēju tad, kad mana ķermeņa āda bija kļuvusi ļoti sausa un niezēja, tad vannošanās bija vairāk kā relaksācija. Izmēģināju arī ražotāja ieteikumu izmantot līdzekli pedikīra vanniņai - super!

DUŠAS ŽELEJA
Šī dušas želeja ir paredzēta jebkura ādas tipa kopšanai, sevišķi piemērota sausai un jutīgai ādai. Nesatur krāsvielas un aromatizētājus. Labi puto un nodrošina saudzīgu un efektīvu attīrīšanu, drošu aizsardzību, neizraisot ādas kairinājumu un sausumu. Dušas želeja efektīvi mīkstina, balina, un nomierina ādu, radot patīkami zīdainu sajūtu.

Tiešām ļoti laba, maiga dušas želeja, kas labi attīra, bet nesausina ādu! Ikdienā izvēlos vairāk smaržīgas, augļu, saldenas, svaigas dušas želejas, taču reizēm arī tādas apnīk un vajag kaut ko "mierīgāku", tāpēc PIEN bija tieši laikā!


INTĪMĀS ZIEPES
Šīs maigās, ikdienas lietošanai piemērotās ziepes saudzīgi attīra un mitrina ādu. Palīdz uzturēt dabīgo PH līmeni intīmajās zonās. Ziepju saudzīgā iedarbība veicina efektīvu ādas attīrīšanu. Sastāvā esošajām sūkalām piemīt pretiekaisuma, pretmikrobu un nomierinoša iedarbība, līdz ar to neizraisa ādas kairinājumu un sausumu.  Intīmās ziepes sniedz svaiguma un komforta sajūtu.

Ja ir runa par intīmo higienu, tad iesaku netaupīt naudu un izvēlēties kvalitatīvus produktus! Jau sen zināms, ka pienskābās baktērijas lieliski palīdz uzturēt dabīgo PH līmeni, tāpēc noteikti iesaku šīs ziepes! Ērta un komfortabla lietošana, neizraisa nepatīkamas blakusparādības.


ATTĪROŠĀS PUTAS SEJAS ĀDAI
Šīs izteikti biezās un apjomīgās putas paredzētas ikdienas lietošanai , maigai sejas ādas attīrīšanai no netīrumiem, kā arī saudzīgai kosmētikas noņēmšanai. To sastāvā esošām sūkalām ir unikāls sastāvs, kas ietver dažādus aktīvos komponentus, B grupas vitamīnus un mikroelementus. ECOCERT sertiicēts dabīgs augu ekstraktu komplekss (no Āzijas akācijas Shikakai pupiņām, Āfrikas koka Balanites Aegyptiaca augļiem un Dienvideiropas skarainās ģipsenes Gypso Paniculata saknēm) kalpo kā maigs, bet efektīvs sejas ādas attīrītājs. Šo sejas putu sastāvs papildus ir bagātināts ar provitamīnu B5 un alvejas želeju, kuri mīkstina un nomierina ādu. 

Ļoti maigas putas sejas ādas attīrīšanai, šīs man parasti patīk lietot no rītiem, jo superīgi attīra un atsvaidzina ādu. Vakaros izvēlos kaut ko spēcīgāku. Bet, ja jums tieši nepatīk stipri līdzekļi, tad iesaku izvēlēties šīs putas kā vienīgo attīrīšanas līdzekli. Attīra, nomierina, nesausina.


Kopumā vērtēju šī zīmola produkciju kā ļoti labu un efektīvu, ar vienkāršu, bet gaumīgu dizainu, ar samērīgu cenas un kvalitātes attiecību. Produkti ir unikāli, jo analogu tiem pasaulē nav.

Vairāk: http://www.pienspa.lv/dabiga-kosmetika/

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.



Nav komentāru