RAŽOTS LATVIJĀ : DZINTARS FUTURE FORMULA SOS HealthyDent 5R

Future Formula SOS ir viena no "Dzintars" līnijām, kurā ietilpst dažāda veida ārstnieciskā kosmētika dažādu problēmu risināšanai, piemēram, pret matu izkrišanu, aknes ārstēšanai, līdzekļi kāju un roku ādas kopšanai. Pavisam nesen līnijai piebiedrojās sejas serums un balzams ādai ap acīm, taču šoreiz par mazliet senāku jaunumu - Healthy Dent zobu pastu un bio eliksīru mutes dobuma kopšanai.




Uzzinot, ka "Dzintars" izstrādājuši jaunus mutes dobuma higienas līdzekļus, es uzreiz zināju, ka man tos noteikti jāizmēģina! Nostrādāja domu spēks un "Dzintars" pārstāvji mani uzaicināja uz jaunumu prezentāciju, kurā piedalījās speciālisti, kas izskaidroja gan pareizu zobu un mutes dobuma kopšanu, gan pētījumu par jaunajiem produktiem, gan to, kāpēc jaunie produkti ir īpaši un konkurētspējīgi. Tas bija ļoti vērtīgi, jo saprotamā veidā tika izskaidrota līdzekļu iedarbība un es sapratu, cik ilgs un sarežģīts process ir jaunu, bet galvenais efektīvu līdzekļu izstrāde.
 
"Dzintars" par jaunumiem
: "Pasaulē ir daudz dažādu zobu pastu veidu ar dažādu iedarbību: pret kariesu, periodontītu, smaganu asiņošanu, jūtīgiem zobiem un smaganām. Tomēr savienot visus šīs iedarbības veidus pagaidām nevienam nav izdevies. Jāņem vērā, ka zobu pastai FUTURE FORMULA SOS HealthyDent 5R ir ne tikai visa augstāk norādītā iedarbība, bet, galvenais – pateicoties speciālajam minerālsāļu kompleksam, tā piesātina zobu emalju ar minerāliem, nodrošinot zobu audu remineralizāciju. Par to liecina zīme 5R, kas norāda uz zobu pastas iedarbību piecos virzienos."

ZOBU PASTA
Zobu pasta FUTURE FORMULA SOS HealthyDent 5R paredzēta efektīvai aprūpei zobu un tiem piegulošo audu kariesa gadījumāPateicoties aktīvo sastāvdaļu kompleksam, zobu pasta veic virkni būtisku funkciju:
      R1 - kavē kariesa veidošanos
      R2 - uzlabo smaganu stāvokli periodontīta gadījumā
      R3 - novērš zobu aplikuma veidošanos
      R4 - piesātina zobu emalju ar minerāliem
      R5 - mazina smaganu iekaisumu un asiņošanu
Turklāt zobu pasta nodrošina:
  • labu pulējošu iedarbību
  • lielisku attīrošu iedarbību
  • svaigu elpu
Avots: Zobu pasta - FUTURE FORMULA SOS HealthyDent 5R (Šeit arī vairāk par zobu pastas sastāvu)

BIO ELIKSĪRS
Bio eliksīrs ir nepieciešams līdzeklis mutes dobuma stāvokļa uzlabošanai kariesa, periodontīta gadījumā un smaganu stiprināšanai. Ātra un efektīva iedarbība vietās, ko nevar aizsniegt ar zobu birstīti: eliksīrs veic cīņu pret mikroorganismiem, kuri mīt zobu aplikumā un izraisa kariesu un smaganu slimības, attīra visu mutes dobumu - zobus, smaganas un mēli. Tam piemīt ilgstoša iedarbība. 

Bio eliksīrs:
R1 - kavē kariesa attīstību
      R2 - stiprina smaganas, mazina to iekaisumu un asiņošanu
R3 - novērš zobu aplikuma veidošanos
R4 - piesātina zobu emalju ar minerāliem
R5 - nodrošina svaigu elpu
Ļoti svarīgi: dabiskās sastāvdaļas un to līdzsvarotais sastāvs uzlabo mutes dobuma mikrofloru. To var panākt ar īpašu augstvērtīgu dabīgo izejvielu kompleksu lielā koncentrācijā.


MANI NOVĒROJUMI:
Lai vislabāk novērtētu līdzekļu iedarbību, es mēnesi izmantoju tikai Dzintars līdzekļus + papildus ierasto zobu diegu. Man ļoti patīk zobu pastas garša, kurā jūtami dažādi ārstniecības augi, bet garša nav nepatīkama, kā tas var būt ārstnieciskiem līdzekļiem. Pēc zobu tīrīšanas ilgstoši saglabājas svaiguma sajūta. Uzreiz brīdinu, ka mutes dobuma eliksīrs ir ļoti stiprs un, ja neesat pieraduši pie tik spēcīgiem līdzekļiem, tad var šķist, ka tas dedzina. Man tā nav problēma, jo iepriekš arī esmu lietojusi stiprus mutes skalojamos līdzekļus. Šobrīd varu novērot, ka uz zobiem ir mazāk aplikuma plankumu, kā arī zobi paši par sevi kļuvuši gaišāki, smaganas neasiņo, arī novērstas iekaisuma pazīmes. Zobi man vienmēr bijuši "sāpīga tēma", tāpēc labāk izvēlos tiešām efektīvus līdzekļus. Šobrīd pat nevēlos atgriezties pie citiem līdzekļiem, bet turpināt lietot "Dzintara" produkciju un iesaku tos arī citiem. 

Cenas:
Zobu pasta (75ml): €3.70
Bio eliksīrs (240ml): €6.30 (šobrīd ar atlaidi €5.67)
Iegādāties var "Dzintars" veikalos visā Latvijā un internetveikalā.


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM



*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.




Nav komentāru