IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #55 : DROGAS

  1. Schwarzkopf #PureColor tonējoša matu krāsa (5.1. Smokey Brown)* / Veikali Drogas visu laiku piedāvā interesantas akcijas saviem klientiem, viena no tām ir iespēja pieteikties dažādu jaunumu izmēģināšanai. Laimīgas sakritības dēļ guvu iespēju izmēģināt izmazgājamo matu krāsu. Tā kā pati jau ļoti sen matus krāsoju ar ilgnoturīgajām krāsām, labākai efekta novērtēšanai paeksperimentēt piekrita mamma. Krāsu ir ļoti ērti lietot, nekairināja galvas ādu. Mammai ir dabīgi mati ar saulē izbalējušiem galiem. Krāsa ļoti skaisti atsvaidzināja matu toni, vienlaicīgi pabarojot matus, tie kļuva spīdīgi un veselīgi. Iespaidīgākam rezultātam vajadzēja lietot 2 iepakojumus un krāsu matos turēt ilgāk. Iesaku šo produktu, lai paspilgtinātu dabīgo matu toni, vai veiktu nelielas pārvērtības. Man ļoti patika rezultāts uz mammas matiem, krāsa pakāpeniski izmazgājās mēneša laikā, noteikti nākotnē atkārtosim procedūru.
  2.  DOVE Volume Lift*
  3.  DOVE Volume Lift Šampūns un kondicionieris smakiem un plāniem matiem* / Tagad man mazliet palika bail par virsraksta pareizību, jo konkrēto sēriju drogas internetveikalā neatradu, iespējams, ka tā tik un tā ir atrodama veikalu plauktos, kas to lai zin. Man nav ne smalki, ne plāni mati, bet šo produktu kombinācijā tik un tā palīdzēja pacelt matus pie saknēm bez papildlīdzekļiem un fēna, kā arī piešķīra tiem vieglu spīdumu un vijīgumu. Visticamāk šo sēriju atkārtoti nepirkšu, bet vispār Dove matu kopšanas līdzekļi ir ļoti ok un par pieejamām cenām, ja ikdienā nav kaut kādas īpašas prasības, neredzu vajadzību pēc frizierveikalu produkcijas vai citām ekstrām.
  4.  GARNIER minerals Action Control+ anti-perspirants / Man nekad īsti nav patikuši Garnier anti-perspiranti, bet nu šis bija "kronis visam". Drausmīgs. Nepatika kā smaržo, bet tas būtu sīkums. Lai arī cik nelielu daudzumu es izsmidzinātu, tas tik un tā līdz galam nenožuva, pēc tam paduses vispār kļuva dīvaini lipīgas, sabojājot vairākus manus melnos kreklus un es pēc iespējas ātrāk gribēju to visu dabūt nost no savas ādas.  3x mēģināju, visas izgāzās, izmetu gandrīz pilnu iepakojumu. Ironiski, ka ražotājs sola (uzreiz skaidrs, ka tik izpušķotam aprakstam nav jātic) 96h sausuma un svaiguma sajūtu. NEIESAKU!
  5. Rexona Stress Control antiperspirants / Pēc apraksta spriežot, vajadzētu būt nedaudz spēcīgākas iedarbības antiperspirantam, tomēr bija ļoti vājš un arī jocīgi smaržoja. Izlietoju, bet nekādu labumu nesaskatīju. Vismaz drēbes nesabojāja.                                                                                                                                           Neliela atkāpe: Man sāk likties, ka efektīvāki ir tie antiperspiranti, kas vispār neko nesola, piemēram tagad lietoju Dove un nesmērē ne drēbes, ne kairina ādu, ne ir kādas citas pretenzijas. Šķiet, ka pavisam galēji esmu nolēmusi izmantot tikai dabīgos dezodorantus un, ja tiešām nepieciešama īpaša aizsardzība, tad tikai un vienīgi Dove produkciju.
  6. L'Oreal Hydra Genius mitrinošs fluīds / Atcerieties kāds hype par šo produktu bija ~ pirms gada, bet tagad par to gandrīz visi ir aizmirsuši? :DDD Teikšu godīgi, nebiju star tiem, ka bija sajūsmā, tādēļ aizmirsu to lietot un tagad mazāk par pusi jāizmet ārā. Plusi - var lietot zem kosmētikas kā mitrinošu bāzi, ērts, stabils, smags iepakojums. Mīnusi - smarža! Smaržo svaigi un forši, tikai man atgādina kaut kādas vīriešu smaržas un vai tad tiešām sejas ādas kopšanas līdzeklim ir tik ļoti spēcīgi jāsmaržo? Vājš produkts, jā tas kaut ko mazliet, īslaicīgi mitrina, bet reizēm bija sajūta, ka tas nemaz līdz galam neiesūcas un tur pat arī paliek, tāpēc arī likās, ka kaut ko mazliet mitrina un pa virsu ir ērtāk uzklāt dekoratīvo kosmētiku. Viduvējs līdzeklis, par, manuprāt, pārāk augstu cenu. Netiks pirkts atkārtoti. Starpcitu, ja lielā buma laikā izmēģinājāt - patika/nepatika?
  7. ISANA lovely dušas krēms* / Patika, ka smaržo pēc ogām, veidoja biezas putas, nesausināja ādu. Normāls dušas produkts ikdienai par izdevīgu cenu. Žēl, ka limitēts produkts, iespējams iegādātos atkārtoti, bet vismaz var izmēģināt citus. Zīmola ISANA produkcija atrodama tikai un vienīgi veikalos Drogas. 
  8. ISANA "šķēlīšu maska" / Isana izceļas ar to, ka ražo daudz limitētas kolekcijas produktus, tādejādi visi šie smieklīgie nieki uzrunā pircēju un produkts tiek nopirkts kaut vai tikai "prikola pēc", piemēram masku ballītēm kopā ar draudzenēm. Tie arī maksā ļoti maz. Šajā iepakojumā bija apaļi ar šķidrumu piesūcināti drāniņas gabaliņi, kas pēc skata atgādināja laima šķēlītes un tos varēja uzlikt uz tām sejas zonām, kur tajā brīdī pietrūkst mitruma. Jā,mitrināja, jā smieklīgi, bet tieši tāds efekts ir arī no gurķa šķēlēm un bez ķīmijas, ja gurķis ir no lauku dārza. 
  9. Watsons RED WINE drāniņmaska / Mitrināja, noņēma pietūkumu, bet nekas īpašs, atkārtoti nepirkšu. 
  10. Dove men +care antiperspirants ar talku un sandalkoku / Šis ir mana tēta visu laiku mīļākais kosmētikas produkts :D Esmu nopirkusi viņam jau neskaitāmus iepakojumus. Saka, ka labi aizsargā, nekairina viņa ļoti jutīgo ādu, kā arī nesmaržo pēc tipiska vīriešu dezodoranta (un tam es varu tikai piekrist).

Kas no pieminētā ir mēģināts? Kā patika? Ko gribētu izmēģināt pēc mana ieraksta izlasīšanas? 
Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē



Nav komentāru