IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #67: MATU KOPŠANAS PRODUKTI

  1. Garnier Fructis Banana hair food "trīs vienā" maska sausiem matiem / Ražotājs iesaka šo produktu lietot gan kā neizskalojamu krēmu, gan kā balzamu vai masku. Nezinu, kurš gudrinieks izdomāja, ka to var neskalot ārā, jo kā krēms tas vispār neder - vienalga, vai to liek mitros vai sausos matos, vai arī pavisam, pavisam nedaudz. Iesaku lietot to tikai un vienīgi kā masku, neklājot tuvu saknēm un turot matos vismaz 20 minūtes, tad tiešām ir kaut kāda jēga. Produkts ļoti smuki smaržo, tikai nezinu, vai pēc banāniem, haha. Par pilno cenu noteikti nav vērts pirkt, bet, ja sanāk noķert atlaidi - lūdzu. Maniem sausajiem matu galiem patika.
  2. Ziaja Kids bubble gum šampūns / Man apnika visi šampūni, tāpēc nopirku pirmo bērnu šampūnu, kuru pamanīju internetveikalā mylook. Un nav nekādas vainas - mati tīri, smaržīgi, ja ieliek kādu balzamu - arī vijīgi. Pats labākais - varu matus mazgāt retāk, jo šis neliek tiem sataukoties ātrāk. Nopirku vēl vienu iepakojumu.
  3. VITEKS Keratin Styling keratīna sprejs matu ieveidošanai un taisnošanai / Budžetam draudzīgs sprejs, kas pasargā matus no karstuma. Nebija ne vainas.
  4. Biolita izsmidzināmās putas apjomam un mirdzumam / Iepriekš biju lietojusi līdzīgu produktu no Schwarzkopf profesionālās līnijas, ja godīgi, tad šī, budžetam daaaaaudz draudzīgākā versija man patika daaaaudz labāk. Parasti iesmidzināju nelielu daudzumu produkta izmazgātu, nosusinātu matu saknēs, tad izžāvēju ar fēnu un pēc tam veidoju, kā patīk (taisnošana vai lokas). Patika, ka tas, atšķirībā no profesionālā līdzekļa nesalipināja matus, bet piešķīra vieglu kuplumu, mirdzumu un mati bija vieglāk ieveidojami. Arī nākamajā dienā nebija tā sajūta, ka ātrāk gribas izmazgāt matus ar kārtīgu galvas ādas skrubēšanu, bet vajadzība gadījumā varēja savākt matus nevīžīgā copē un doties savās gaitās.
  5. Kardashian beauty black seed dry oil / Zīmols vairs neeksistē, taču produkts vēl bija manos plauktos un arī ir nopērkams kā vienkārši CHI produkts. Overpriced&overrated, kā jau visas sadarbības ar slavenībām :DD matu galus gan nogludināja un dievīgi smaržoja, vismaz man patika.
  6. Schwarzkopf got2b Fresh it Up sausais šampūns apjomam / Jauks produkts, lai piešķirtu vieglu apjomu pieplakušiem matiem. Baltās pēdas neatstāj, ja kārtīgi iemasē. Iespējams, ka var traucēt aromāts, kas nebija nepatīkams, bet uz iepakojuma norādīts, ka saglabājas matos visu dienu (es pieradu).
  7. Matrix total results Miracle creator daudzfunkcionāla matu maska / Nezinu, kā šis produkts strādātu ilgtermiņā, bet pēc vienas lietošanas reizes man ļoti iepatikās. Mati kā pēc salona.
  8. Boucleme intensīvi mitrinošs līdzeklis čirkainiem matiem / Šo produktu saņēmu skaistumkastītē, man pašai nav čirkaini mati un arī nezinu, kam varētu šo produktu uzdāvināt, tāpēc lietoju vien pati. Biju patīkami pārsteigta, jo līdzeklis tiešām intensīvi mitrināja matus, kā tas bija solīts. Ja man seko kāda čirkaino matu īpašniece, tad tiešām iesaku izmēģināt. Līdzeklis ir padārgs, bet nepieciešams nedaudz, lietojams retāk, tāpēc noteikti atmaksājas. Pasūtīt var naturisimo.com , viņi ātri piegādā uz Latviju, zema piegādes maksa un bezmaksas piegādei nav nepieciešama kosmiska summa.
  9. L'Oreal Paris Elvital Dream lenght šampūns gariem bojātiem matiem
  10. L'Oreal Paris Elvital Dream lenght balzams gariem bojātiem matiem / Nu tā, 50/50, mati kļuva ļoti forši uzreiz pēc izmazgāšanas, bet pēc dienas bija atkal netīri un nesmuki. Pasākumiem jā, ikdienai nop. Smaržoja gan burvīgi, bet atkārtoti nepirkšu. 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

 

Nav komentāru