IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #68 : ATRASTS MULTILUKSĀ

Kā man patīk Multilukss! Čeka summa vienmēr maza, maisiņš pilns ar interesantiem produktiem, kas noder gan ikdienas, gan īpašiem gadījumiem. Kārtējie 10 produkti izlietoti, tāpēc laiks atsauksmei.

  1. "Zeļenaja apteka" piparmētru un meža zemeņu dušas želeja / Šim produktam jāpiešķir kaut kāda medaļa, vai es nezinu kas :D Smaržo vienkārši fantastiski! Nesatur parabēnus, lieliski attīra ādu. Var izmantot arī kā vannas putas, lai iegūtu vannu ar maigām, smaržīgām putām. Jau ierakstīju pirkumu sarakstā, ka jāatkārto pirkums.
  2. TRESemme Diamond Strenght stiprinošs šampūns*
  3. TRESemme Diamond Strenght stiprinošs kondicionieris* / Jau sen vēlējos pamēģināt kaut ko no šī zīmola, biju ļoti priecīga, kad tas parādījās Multiluksā. Kā pirmo izvēlējos Diamond Strengt līniju, produkti dievīgi smaržo, padara matus mīkstus, kuplus un vijīgus, BET var būt par smagu plāniem un vidēji plāniem matiem, jo man reizēm gadījās pārforsēt ar produktu daudzumu, līdz ar to tie kārtīgi neizskalojās un salīdzinoši ātri sataukojās. Tāpēc konkrēti šī līnija man bija noderīga pirms frizūru veidošanas, kad mati tāpat pēc tam jāizmazgā, bet ne ikdienā. Labprāt pamēģināšu kādas citas līnijas produktus.
  4. BIO WORLD pīlinga diski problemātiskai, taukainai un kombinētai ādai / Lieliska cenas/ kvalitātes+daudzuma attiecība, jo līdzīgi diski Latvijā ir grūti pieejami (jāpasūta no Korejas kosmētikas izplatītājiem) un tur tie maksā krietni vairāk. Tas izskaidrojams ar to, ka šie diski ir ražoti Baltkrievijā, taču ir ne mazāk efektīvi kā Korejā ražoti analogi. Iepakojumā ir 50 diski un pietiks ilgam laikam, jo šāda tipa pīlings jāveic ne biežāk kā 3x nedēļā. Sastāvā ir tējas koka eļļa (tāds ir arī šo disku aromāts), kas labvēlīgi iedarbojas uz taukainu ādu. Pieejama arī otra versija (zaļā iepakojumā) - "kompleksā atjaunošana". Ir vērts izmēģināt, ja patīk iekļaut sejas ādas kopšanas rutīnā neparastākus produktus.
  5. BIO WORLD Secret Life "I want to province" krēmīga dušas želeja ar lavandas aromātu* / Ļoti patika! Maiga, krēmīga, burvīgi smaržojoša (tiešām kā īsta lavanda) dušas želeja! Ērts iepakojums ar pumpīti. Nesatur parabēnus. Izmantoju arī kā roku ziepes. Labprāt atkārtošu šo vai kādu citu līnijas aromātu. 
  6.  SKINLITE Pīlinga zeķu maska kājām / Uz šo es liku lielas cerības un tās pilnībā attaisnojās. Viss kā solīts, ja lieto pēc instrukcijas - jānomazgā kājas siltā ūdenī, jāuzvelk zeķītes, pēc 90-120 minūtēm jānovelk un jānoskalo ar siltu ūdeni. Atmirusī āda sāk lobīties pēc 4-7 dienām. Manā gadījumā tieši pēc 4 dienām uz pēdām varēja redzēt sīkas ādas plēksnītes,āda turpināja lobīties vēl vairākas dienas, un tur, kur āda bija pavisam cieta (uz papēžiem, piemēram) tā joprojām turpina minimāli lobīties, tātad maskas iedarbība ir ilglaicīga. Pēc kāda laiciņa noteikti atkārtošu. Tiešām iesaku, ja cieta pēdu āda ir jūsu problēma vai kā līdzekli pirms pludmales sezonas sākuma. Tikai iesaku ieplānot procedūru laicīgi, jo āda tiešām lobās nost plēksnēm, tāpēc labāk valkāt zeķītes un slēgtus apavus, kamēr process ir pabeigts.
  7. GREENINI matu maska stiprināšanai ar hennu un zaļo tēju* /Ļoti patika! Retā maska, pēc kuras lietošanas ilgtemiņā tiešām redzēju efektu. + Lieliski smaržo!
  8. VITAL CHARM ķermeņa skrubis ar apelsīnu, piparmētru un sojas pienu / Es šo nosaucu par šņācošo skrubi, jo tā konsistence ir smalka un tas viegli puto, līdzīgi kā dzeramā soda ar ūdeni. Patika lietot uz problēmzonām, visam ķermenim gan neiepatikās.
  9. DOVE micelārais ūdens*/ Multilukss veikalos pieejami arī Dove sejas ādas kopšanas līdzekļi, micelārais ūdens kā micelārais ūdens, varēju viegli notīrīt kosmētikas paliekas un citus netīrumus no sejas. Šis bija no tiem micelārajiem ūdeņiem, kuru prasījās noskalot, nemācēšu izskaidrot, lipīgs vai riebīgs nebija, tomēr bija jūtams uz sejas. Ērts iepakojums ar pumpīti. Kaut arī pārsvarā lietoju Biodermas micelāro, man patīk šad tad pamainīt un šis noteikti var būt kā variants.
  10. Celebnie recepti vannas putas ar ābeļziediem un muskatriekstu / Man bija beigušies gandrīz visi vannas līdzekļi, bet tad ieraudzīju šīs putas veikalā, priekš lielā tilpuma cena bija ļoti zema, domāju - kāpēc ne? Ļoti patika smarža, putas nebija biezas, bet ūdens kļuva ļoti maigs un vannošanās bija ļoti patīkama. Ja ir vanna un patīk vannoties ar dažādiem smaržīgiem līdzekļiem - iesaku. 


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru